SMJEŠTAJ
OSTALE USLUGE
PUTOVANJA
CONCIERGE
BLOG
Valuta (EUR)
EUR (€)
HRK (kn)
follow your dreams

CONCIERGE

Concierge lifestyle usluga za privatne i pravne osobe nudi najvišu razinu personaliziranih putovanja, vjenčanja i evenata, prijevoza, VIP osiguranja, poslovnih usluga, zabavnih usluga, ugostiteljstva, obrazovanja, mode i ljepote, kućnog upravljanja i nekretnina.

Ponosni smo na naša postignuća sve do danas i na to što smo jači i bolji sa svakom novom uspješnom organizacijom pod našim vodstvom. Isključivo radimo na visokim standardima, te kao takve ih želimo i zadržati i u budućnosti.
Naš tim će uspješno realizirati svaku vašu želju i potrebu. Naše iskustvo i individualni pristup nam omogućava da se utvrdi osobitost, ciljevi i želje svakog klijenta objektivno i profesionalno. Izgradili smo profesionalan tim koji udovoljava svim specifičnim zahtjevima svakog klijenta. Dokazali smo vrhunske poslovne odnose sa najboljim hotelima, klubovima, restoranima, prijevoznicima, turističkim agencijama, brandovima, robnim markama, vizažistima, frizerima, kozmetičarima, dizajnerima odjeće, kuharima, fotografima, arhitektima i nizom drugih stručnjaka u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Bliskom istoku i u svijetu.

Imamo sjajne suradnje sa našim Concierge kolegama u svijetu i zajednički možemo ostvariti sve želje i potrebe za naše članove i njihove goste i na raspolaganju smo 24/7/365 za planiranje i upravljanje zahtjevima i raznim pogodnostima.

Od trenutka kada ste stigli u zračnu luku možete imati limuzinu na čekanju, jahtu, privatni avion, helikopter možda bi željeli organizaciju eventa, degustacije posebnih vina, najma luksuznih apartmana, vila ili možda vam treba dogovoriti osobnog trenera za planiranje osobnog programa vježbanja tijekom vremena vašeg boravka. Imamo kompletan asortiman Concierge poslovnih usluga; lansiranje proizvoda, korporativni ručkovi / večere ili samo jednostavno prevođenje, biti će nam drago pomoći.
Donosimo jedinstven i prestižan spektar usluga. Concierge usluga ispunjava sve zahtjeve naših klijenata. Kada je potrebno i kako bi zadovoljili zahtjeve naših VIP klijenata, kod zadaća pojedinih projekata, možemo lako uključiti resurse stručnjaka na bilo kojoj razini.

Naš način poslovanja pruža najbolje i ne postoji prostor za kompromis. Iskustvom, znanjem i velikim uloženim trudom, na kojem se prvenstveno Concierge usluga i temelji, nakon dugogodišnje karijere upoznate s potrebama i željama klijenata, razvijena je svijest o osobnim željama i potrebama VIP klijenata. Nadamo se da ćete uživati na našoj mrežnoj stranici, koja će postajati sve bolja i bolja iz dana u dan.
Sve što vam je potrebno za dolazak ili tijekom vašeg boravka ovdje u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Bliskom istoku, Americi i bilo gdje u svijetu udaljeno je samo jednim pozivom – za svaki zahtjev, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu…za vaš savršeni boravak u svakom detalju.


Concierge service nije samo usluga koju pružamo, to je stil života koji promoviramo.

Pomoći ćemo vam u pronalasku traženih informacija o:

 • dnevnom i noćnom životu,
 • rezervacijama za smještaj, ulaze, stolove i boce ulaza u najboljim restoranima, klubovima i hotelima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Bliskom istoku…
 • odjevanju i kupovanju
 • elitnoj gastronomiji i kuhanju
 • organizacijama raznih obiteljskih i poslovnih evenata
 • planiranjem noćnih izlazaka
 • organizacijom obiteljskih i poslovnih ručkova i večera
 • planiranjem vjenčanja u Hrvatskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Bliskom istoku…
 • planiranjem odmora i ljetovanja u Hrvatskoj i u inozemstvu
 • planiranjem turističkih izleta
 • uslugama turističkih pratitelja
 • bodyguard usluge
 • usluge prijevoza luksuznom limuzinom, brodovima, helikopterima i avionima
 • usluge uljepšavanja i briga o njegovanosti vašeg izgleda (tretmanima za uljepšavanje lica i tijela, masažom, frizerskim uslugama, uslugama vizažista..)
 • kao i sve ostale usluge sukladno vašim željama i potrebama

Informacije i usluge uključuju svakodnevne teme, kao i druge teme za kojima je potražnja od največeg interesa među građanima, kao i strancima koji su u posjetu Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Bliskom istoku, Americi…

Prikupili smo zanimljivosti i korisne linkove za sve one koji ste i iz poslovnih ili privatnih razloga u Hrvatskoj obilazak najboljih restorana, klubova i hotela, dama i gospode, koji su u potrazi za vrhunskim profesionalnim make up-om, frizurom, stilom odjevanja, prijevoza limuzinom, odmorom, planiranjem obiteljskih ili poslovnih evenata.

Vjerujemo da ćemo učiniti vaš ostanak dužim  u Hrvatskoj i dati vam razlog za povratak.

Izdvojeno


Uvijek na usluzi


Usluga s povjerenjem


Povoljna cijena

Kety travel d.o.o.
Porečka 24a, 52446 Nova vas

POSLOVNICA POREČ
Park O. Ban 2, 52440 Poreč
Tel: +385 52 356-947
Fax: +385 52 418-815
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama:

Nadležno tijelo zaduženo za nadzor: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme/working hours: Ponedjeljak-Petak (Monday-Friday) od (from) 08:00 - 16:00, subota, nedjelja i praznikom zatvoreno (Saturdays, Sundays and holidays closed).

© Kety-Travel.hr