SMJEŠTAJ
OSTALE USLUGE
PUTOVANJA
CONCIERGE
BLOG
Valuta (EUR)
EUR (€)
HRK (kn)
follow your dreams

Naša priča – O nama

KETY TRAVEL d.o.o. je incoming turistička agencija specijalizirana za izradu paket aranžmana namijenjenih grupnim i individualnim putovanjima s poslovnim sjedištem u Poreču. Uz paket aranžmane nudimo i pojedinačne usluge  kao što su usluge vodiča, ulaznica u sakralne objekte i nacionalne parkove, te parkove prirode, brodske vožnje i gastro usluge grupama i individualnim gostima koji imaju boravak u jednoj destinaciji ili su na kružnom putovanju.

MISIJA:

Inovativnim sadržajima, kvalitetom, te profesionalnom uslugom orijentirano, prema željama klijenata omogućiti partnerima i njihovim gostima kreiranje vlastitog doživljaja ovisno o budgetu i trenutnom raspoloženju uz ispunjavanje svih očekivanja, te da ponuda bude uvijek viša i bolje kvaliteta u odnosu na ponudu na tržištu.

 

VIZIJA:

Vizija tvrtke Kety travel je postaviti nove standarde i biti prepoznatljiv po pitanju tema, sadržaja i doživljaja na tržištu; osigurati inozemnim i domaćim gostima potpuni doživljaj mjesta i regije u kojoj borave ili kroz koju putuju bilo da su na odmoru ili pak poslovnom putovanju koristeći se najnovijim tehnologijama na tržištu.

CILJ:

Cilj nam je raznolikom i bogatom ponudom potaknuti zainteresiranost ljudi svih generacija za putovanja, te omogućiti da svatko za sebe stvori putovanje kao osobnu priču, a svaka destinacija izvor je novih spoznaja i znanja.

Izdvojeno


Uvijek na usluzi


Usluga s povjerenjem


Povoljna cijena

Kety travel d.o.o.
Porečka 24a, 52446 Nova vas

POSLOVNICA POREČ
Park O. Ban 2, 52440 Poreč
Tel: +385 52 356-947
Fax: +385 52 418-815
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama:

Nadležno tijelo zaduženo za nadzor: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme/working hours: Ponedjeljak-Petak (Monday-Friday) od (from) 08:00 - 16:00, subota, nedjelja i praznikom zatvoreno (Saturdays, Sundays and holidays closed).

© Kety-Travel.hr