Kety Travel

Barcelona - 4 dana zrakoplovom

Šifra putovanja : ID - 3998736
4
DANA ZRAKOPLOVOM

usluga / opis stavke

noćenje s doručkom

prijevoz

Zrakoplovom

VOĐENJE PUTOVANJA PO JEZICIMA

Hrvatski

POLASCI

ZL Zagreb

MOGUĆNOST TRANSFERA

Cijena:
720,00

Polasci :

Termin 1

20.06. - 23.06.2024.
Garantirano
First minute

Termin 2

26.09. - 29.09.2024.
Garantirano
First minute

Termin 3

03.10. - 06.10.2024.
Garantirano
First minute

Termin 4

10.10. - 13.10.2024
Garantirano
First minute

Termin 5

17.10. - 20.10.2024.
Garantirano
First minute

O putovanju

Dodatna vrijednost: uključena ulaznica u Park Güell! Mogućnost posjete crkvi Sagrada Familia s lokalnim vodičem. Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana.

Termin 1

20.06. - 23.06.2024.
Garantirano
First minute

Redovna cijena

Cijena odrasli :

First minute cijena

750,00 €

Termin 2

26.09. - 29.09.2024.
Garantirano
First minute

Redovna cijena

Cijena odrasli :

First minute cijena

750,00 €

Termin 3

03.10. - 06.10.2024.
Garantirano
First minute

Redovna cijena

Cijena odrasli :

720,00

First minute cijena

700,00 €

Termin 4

10.10. - 13.10.2024
Garantirano
First minute

Redovna cijena

Cijena odrasli :

First minute cijena

700,00 €

Termin 5

17.10. - 20.10.2024.
Garantirano
First minute

Redovna cijena

Cijena odrasli :

720,00

First minute cijena

700,00 €

Program putovanja

Predviđeni hotel: Hotel Catalonia Sagrada Familia 3*

Po danu ili po noći, Sagrada Familia je neopisivo čudo koje kada odsjedate u hotelu Catalonia Sagrada Familia 3* možete doživjeti na samo 15-ak minuta pješice ili 2 stanice metroom. Hotel sadrži restoran, sezonski vanjski bazen i teretanu. Restoran poslužuje niz jela katalonske i mediteranske kuhinje, kao i doručak na bazi švedskog stola. Sobe imaju mini hladnjak s besplatnom vodom, sef i pametne televizore koji su opremljeni aplikacijom Chromecast. Dostupan je besplatni bežični pristup internetu. Café-bar nudi izbor pića i grickalica tijekom cijelog dana, a tu je i bar. Hotel je udaljen 200 metara od tornja Torre Agbar, a od centra grada par stanica metroom.

 

Dodatna vrijednost: uključena ulaznica u Park Güell! Mogućnost posjete crkvi Sagrada Familia s lokalnim vodičem.
Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana.

1. dan: ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb na katu kod kioska Tiska u 13:00 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na redovnoj liniji za Barcelonu u 15:20 sati te dolazak u zračnu luku u Barceloni u 17:30 sati. Po dolasku slijedi organizirani transfer do hotela, smještaj u hotel. Po želji predlažemo odlazak u grad, u orijentacijsku šetnju, javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo najužim središtem grada, slavnom Ramblom, najživljom gradskom ulicom i jednim od najprepoznatljivijih motiva katalonske prijestolnice. Odmorite se uz večeru u jednom od lokalnih restorana i započnite svoj boravak u Barceloni s čašom sangrije. Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Doručak. Panoramski razgled grada našim autobusom u kojem ćete imati prilike doživjeti pravi mediteranski šarm ove katalonske ljepotice: plaza España – Montjuic – Olimpijski stadion – Kolumbov spomenik – Passeig de Gracia, slavna avenija s Gaudijevim kućama – glavni trg Plaza Cataluña – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija. Odlazak s voditeljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim, bajkovitim, mediteranskim vrtovima (ulaznica uključena u cijenu aranžmana). Slijedi odlazak u središte grada i šetnja prema jednoj od najzanimljivijih četvrti starog grada, Born. U toj četvrti se nalazi sjajni muzej Pabla Picassa, preporučujemo posjet u slobodno vrijeme. Šetnju dovršavamo kod poznate Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme možete iskoristiti posjetom najljepše tržnice na svijetu, slavne Boquerije i uživati u tapasima i ostalim delicijama. U večernjim satima moguć zajednički odlazak na trg Plaza España na predstavu „Magične fontane“, koja dočarava raskošnu igru vode i svjetlosti, uz glazbenu podlogu. Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja ili individualno. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Slobodan dan za osobne programe u gradu koji pruža tako puno mogućnosti. Predlažemo posjet slavnoj bazilici Sagrada Família, čiji je puni naziv “Basilica i Temple Expiatori de la Sagrada Família” (Bazilika i poklonička crkva Presvete Porodice), koju je dizajnirao poznati katalonski arhitekt Antoni Gaudí. Razgled unutrašnjosti bazilike bit će s lokalnim vodičem na engleskom jeziku u određeno vrijeme i traje sat i pol (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Unutrašnjost crkve je jednako impresivna kao i vanjski dio, s ogromnim stupovima koji nalikuju šumskim drvećem i prekrasnim svjetlosnim efektima koji prolaze kroz obojene staklene prozore. Nakon razgleda iskoristite priliku za posjet fenomenalnom barcelonskom akvariju, šetnju živopisnim šetalištem uz luku Port Vell, posjet Gaudijevim kućama Casa Batlló i La Pedrera, posjet nekom od barova s tapasima – tipičnim španjolskim malim zalogajima. Navečer predlažemo odlazak na flamenco predstavu s uključenim pićem (uz doplatu na licu mjesta). Povratak javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja. Noćenje.

4. dan: BARCELONA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz soba i smještaj prtljage u za to predviđenu prostoriju. Slobodno vrijeme za osobne programe i posjete poznatim muzejima kojima Barcelona obiluje, poput Pomorskog muzeja, Muzeja katalonske umjetnosti ili muzeja Joana Miroa, panoramsku vožnju brodićima po luci Barcelone ili posjet Pueblu Español, jedinstvenom kompleksu građevina u raznim stilovima iz cijele Španjolske. Ili se jednostavno zaputite prema gradskoj plaži Barceloneti i nagradite se ručkom u jednom od odličnih restorana. Povratak u hotel i transfer za zračnu luku u ranim večernjim satima. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 20:50 sati. Dolazak u Zagreb u 22:50 sati. Kraj programa.

Rok za prijavu: do 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 25 / Maksimalan broj putnika: 35

Informacije o letu:
Prijevoznik: Croatia Airlines
OU374 ZAGREB 15:20 BARCELONA 17:30
OU375 BARCELONA 20:50 ZAGREB 22:50

· Ukoliko želite putovati iz Splita, Dubrovnika, Zadra, molimo da imate na umu satnicu dolaska u Zagreb iz Barcelone, što znači da let za Split, Zadar ili Dubrovnik imate tek sljedeći dan.

U cijenu uključeno

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Barcelona – Zagreb
 • obavezne zrakoplovne pristojbe i naknade
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x20 cm)
 • transfere zračna luka – hotel – zračna luka s panoramskim razgledom grada u dolasku
 • tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Barceloni
 • ulaznicu u Park Güell
 • vanjski razgledi prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišnu pristojbu od 5,50 EUR po osobi po noćenju (točna obavijest o iznosu boravišne pristojbe bit će objavljena u završnom pismu)
 • posjet crkvi Sagrada Familia uz stručno vodstvo lokalnog vodiča na engleskom jeziku: 60 EUR (ulaznica ne uključuje posjet tornjevima) – prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimalno 15 prijavljenih putnika
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 216 EUR – obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • napojnicu za vozača i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je dodatno nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 3 EUR po osobi po danu; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši i niži, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Popusti i doplate

Popusti

· 80% popusta za jedno dijete do 1,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete nema svoje sjedalo u avionu i spava sa dvije odrasle osobe u krevetu, ne plaća zrakoplovne pristojbe ukoliko su one posebno naznačene
· 20% popusta za jedno dijete od 1,99-11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ukoliko su one posebno naznačene
· dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni

Doplate

· Mogućnost doplate za povratni priključni let iz Splita, Zadra, Dubrovnika i Pule po osobi od 70 EUR ili samo jedan smjer 50 EUR  – raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu.
· Promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 70 EUR .

Informativne cijene ulaznica (po želji, cijena ulaznica je podložna promjeni – stanje na dan 31.8.2023.)
· Casa Batlló: 35 EUR odrasli, djeca do 12 god. gratis,
· Muzej Picasso: 12 EUR  odrasli, mladi 18-25 god. 7 EUR, djeca do 18 god. gratis (od utorka do nedjelje)
· Metro Barcelona 10 karata iznosi 11,35 EUR po osobi
· Flamenco show s uključenim pićem 55 EUR odrasli, djeca do 7,99 godina 28 EUR, plaćanje na licu mjesta

Napomene

– Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlines objavljenom u 2023. godini i podložna su promjeni.
– Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
– Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x20 cm).
– Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Barceloni, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
– Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, servisne informacije i sl.).
– Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
– Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
– Trokrevetna soba je najčešće dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem.
– Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Organizator nije odgovoran niti može znati unaprijed radno vrijeme “Magičnih fontana” te jesu li u funkciji ili ne.
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Španjolska je smještena na jugozapadu Europe te zauzima veći dio Pirenejskog poluotoka. Dio su njenog teritorija i dva arhipelaga, smještena u Sredozemnom moru (Balearski otoci) i Atlantskom oceanu (Kanarski otoci), sjevernoafrički primorski gradovi Ceuta i Melilla, koji su pod španjolskom upravom te enklava Llívia u francuskim Pirenejima.

Barcelona je glavni grad regije Katalonija u Španjolskoj i drugi najnaseljeniji grad u Španjolskoj nakon Madrida. Barcelona ima bogatu povijest koja seže više od 2000 godina unazad. Grad je osnovan kao rimsko naselje pod nazivom Barcino. Barcelona je ekonomski snažan grad koji je centar trgovine, turizma, obrazovanja, sporta i kulture. Grad je domaćin brojnim poznatim znamenitostima, uključujući Sagradu Famíliju, Park Güell, Casa Batlló, La Rambla i Magic Fountain of Montjuïc. Većina ovih atrakcija povezana je s poznatim arhitektom Antonijem Gaudíjem. Barcelona je također poznata po svojim predivnim plažama, poput Barcelonete i Nova Icaria. Grad je centar katalonske kulture i domaćin je mnogim festivalima, muzejima, kazalištima i koncertnim dvoranama. Barcelona je poznata po svom nogometnom klubu FC Barcelona, koji igra na stadionu Camp Nou, jednom od najvećih stadiona u Europi. Iako je španjolski službeni jezik Španjolske, u Barceloni i Kataloniji katalonski je također službeni jezik i široko se koristi u svakodnevnom životu. Barcelona je dobro povezana s ostatkom Španjolske i Europom putem visokobrzinskih vlakova, autoputeva i međunarodne zračne luke Barcelona-El Prat.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Španjolskoj nalazi se u Madridu.
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Španjolskoj u Madridu nalazi se na adresi Calle Claudio Coello 78/2, 28001, Madrid, Espana.
Kontakt podaci: tel. 00 34 91 577 6881, 00 34 91 577 6901, fax. 00 34 91 577 6905, e-mail. madrid@mvep.hr. Izvanredna i opunomoćena veleposlanica: Nives Malenica
Uredovno vrijeme Veleposlanstva: • ponedjeljak-petak 9-17 sati
Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva: (za stranke)
• ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak 10-13
• utorak 13-16
Molimo stranke da se za sve konzularne slučajeve obrate direktno Veleposlanstvu RH u Madridu tijekom uredovnog vremena. Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 0034630526085.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Završno pismo sa svim potrebnim informacijama dobit ćete 72 sata prije putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 25, a maksimalan broj putnika je 35. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket-aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno:  Maestro, Visa, MasterCard
· online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama).

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Polica jamčevine br. 45-7002952753 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 11-7002952833, uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

Organizator putovanja :

Idea putovanja d.o.o.
Dodatna vrijednost: uključena ulaznica u Park Güell! Mogućnost posjete crkvi Sagrada Familia s lokalnim vodičem. Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana.

Barcelona - 4 dana zrakoplovom

barcelona-spanjolski-trg
Dodatna vrijednost: uključena ulaznica u Park Güell! Mogućnost posjete crkvi Sagrada Familia s lokalnim vodičem. Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana.

Cijena

kn
(720,00 €)

Informativni upit

Barcelona - 4 dana zrakoplovom

barcelona-spanjolski-trg
Dodatna vrijednost: uključena ulaznica u Park Güell! Mogućnost posjete crkvi Sagrada Familia s lokalnim vodičem. Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana.

Cijena

kn
(720,00 €)

Rezervacija